Президентът на Русия Владимир Путин увери, че страната му не

...
Президентът на Русия Владимир Путин увери, че страната му не
Коментари Харесай

Не планираме война с никого, уверява Путин и похвали оръжията за сдържане на САЩ

Президентът на Русия Владимир Путин увери, че страната му не възнамерява да влиза във война с никого, само че желае да разубеди други страни, които търсят спор с Москва, осведоми ТАСС.

Путин направи мненията в изявление за ТАСС, което е оповестено от организацията на части на фона на напрежението в сирийската провинция Идлиб, където Русия поддържа сирийската войска, която се бие против поддържани от Турция сирийски бунтовници.

В неделя режимът на Асад разгласи, че въздушното пространство над Северозападна Сирия е затворено и всеки аероплан или дрон, който навлезе, ще бъде обсъждан като зложелател и ще бъде свалян.

По думите на Путин Русия създава неповторими настъпателни оръжия без желание да стартира война с никого, само че ще поддържа " стратегическия баланс " и " стратегическата непоклатимост " в света.

" Ние няма да водиме война с никого. Ние ще създадем условия, тъй че никой да не желае да влиза във война с нас ", акцентира Путин.

Тричасовото изявление е във връзка 20 година Путин на власт и е разграничено на 20 елементи, които ще бъдат пуснати през идващите седмици.

Русия сътвори " настъпателни системи, които нямат аналог в света " и които принудиха Съединени американски щати да се опитат да ни настигнат, акцентира съветският водач.

Като образец президентът уточни нови " свръхзвукови настъпателни системи ". Той разясни, че през последните 20 година делът на новото въоръжение в съветската войска набъбна от 6% на 70 на 100.

" Това е неповторима обстановка ", безапелационен Путин.

Тези системи разрешават на Кремъл да " поддържа стратегическата непоклатимост и стратегическия баланс ", които Съединени американски щати се пробват да " разстроят " с техните системи за противоракетна защита, продължи той.

" Това е значимо освен за нас, само че и за световната сигурност ", заключи Путин. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР