Президентът на Русия Владимир Путин ще присъства на церемонията по

...
Президентът на Русия Владимир Путин ще присъства на церемонията по
Коментари Харесай

Церемонията по завършването на морската част на Турски поток ще е на 19 декември


Президентът на Русия Владимир Путин ще участва на церемонията по довеждане докрай на строителството на морската част на газопровода „ Турски поток “, която ще се състои на 19 ноември в Истанбул, оповестява в. „ Известия “, базирайки се сътрудника на президента Юрий Ушаков.

„ Президентът на Русия Владимир Путин ще вземе присъединяване в церемонията по довеждане докрай на строителството на морския сектор на газопровода „ Турски поток “. Мероприятието ще се състои в Истанбул на 19 декември “, декларира за изданието Ушаков.

Проектът за газопровода „ Турски поток “ планува създаване на газопровод, състоящ се от две тръби с потенциал от по 15,75 милиарда куб м всяка. Първата тръба е предопределена за доставка на газ до турските консуматори, а втората за газоснабдяване на страните от Южна и Югоизточна Европа. На 27 октомври бе обявено, че „ Газпром “ е построил 95 % от общата дължина на морския сектор от газопровода. Пускането в употреба и на двете тръби от „ Турски поток “ е планувано до края на 2019 година
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР