Президентът на Русия Владимир Путин се пошегува, че е останал

...
Президентът на Русия Владимир Путин се пошегува, че е останал
Коментари Харесай

Путин: Обиден съм на американците

Президентът на Русия Владимир Путин се пошегува, че е останал афектиран, че името му не участва в „ Списъка Кремъл “, заяви ТАСС.

В листата попадат имената на висши съветски политици и олигарси. За тях се смята, че са близки до Путин. Това ги прави евентуални цели за наказания.

Путин дефинира листата като вражески акт.

„ Що се отнася до този лист... Цялата администрация на президента, цялото държавно управление, целият бизнес: зад всеки от тези хора и зад всяка от тези структури стоят редови жители на нашата страна, трудови колективи, цели браншове на производството. Тоест, всички нас, всичките 146 млн. са ни вкарали в някакъв лист. Аз не разбирам къде е смисълът на сходни дейности.

Това усложнява така и така тежкото състояние с актуалните руско-американски връзки и без подозрение нанася щета на интернационалните връзки като цяло. Хората, които вършат това, се занимават в действителност с вътрешната си политика, те нападат определения президент “, съобщи Путин.

По-рано прессекретарят на президента Дмитрий Песков съобщи, че включените в този лист в действителност са определине като врагове на Съединени американски щати. Все отново Путин акцентира, че на този стадий Русия ще се въздържа от ответни дейности.

В Съединени американски щати настояват, че лицата в листата към момента няма да бъдат подлагани на наказания или напън.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР