Президентът на Русия Владимир Путин счита, че е рано да

...
Президентът на Русия Владимир Путин счита, че е рано да
Коментари Харесай

Владимир Путин: Рано е да се говори за победа над коронавируса

Президентът на Русия Владимир Путин смята, че е рано да се приказва за победа над ковид и че интернационалната общественост би трябвало да се замисли какви уроци ще извлече от пандемията, предава ТАСС.

„ Въпреки че е прекомерно рано да се приказва за победа над ковид, в този момент би трябвало да помислим какви уроци да извлечем от това злополучие, по какъв начин да действаме в бъдеще, в случай че зародят такива обстановки ", сподели президентът в приветствието си към участниците във форума „ Примаковски четения ". Обръщението на президента беше прочетено във вторник от неговия асистент Юрий Ушаков.

Путин акцентира, че пандемията от ковид се е добавила към към този момент съществуващите провокации пред международния ред, „ повече от 3,5 милиона души към този момент са станали нейни жертви ". „ Неговите съществени обществени и стопански последствия също се усещат на всички места ", съобщи съветският водач.

Той е убеден, че „ битката с такава рискова зараза изисква сливане на напъните на цялата международна общественост, почтено и равноправно съдействие ". „ За страдание обаче не всички бяха подготвени за това ", добави Путин.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР