Президентът на Русия Владимир Путин проведе среща в щаба на

...
Президентът на Русия Владимир Путин проведе среща в щаба на
Коментари Харесай

Путин проведе съвещание в щаба на руската армия в Ростов на Дон

Президентът на Русия Владимир Путин организира среща в щаба на съветската войска в Ростов на Дон, оповестиха за съветската информациона организация от пресслужбата на президента.

" Президентът изслуша отчети на началника на Генералния щаб на въоръжените сили на РФ Валерий Герасимов, командирите на региони и други висши офицери от групировката ", означават от Кремъл.

По-късно Кремъл популяризира видеокадри, на които Путин посещава щаба в Ростов на Дон. Материалът е излъчен по телевизионния канал " Русия 24 ".

Путин се приближи до щаба с кола, той беше посрещнат от Герасимов. Президентът и началникът на Генералния щаб се насочиха към командния пункт, където началникът на Главно оперативно ръководство, първи заместник-началник на Генералния щаб Сергей Рудской рапортува на Путин: " Другарю висш главнокомандващ, офицерите от посочената категория са събрани за служебно заседание ". Президентът поздрави присъстващите: " Другари офицери! “, след което организира заседание. Няколко фрагмента от него бяха оповестени без тон, събитието се организира при закрити врата.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР