Президентът на Русия Владимир Путин проведе среща с постоянните членове

...
Президентът на Русия Владимир Путин проведе среща с постоянните членове
Коментари Харесай

Тръмп и Путин ще работят заедно за разрешаване на севернокорейската криза

Президентът на Русия Владимир Путин организира среща с непрекъснатите членове на Съвета за сигурност на страната, на която разиска обстановката на Корейския полуостров. Темата е обсъждана предвид на извършения телефонен диалог сред Путин и Тръмп отдаден на севернокорейската рецесия, оповестява ТАСС.

По-рано медиите оповестиха, че в телефонен диалог Путин и Тръмп стигнаха до взаимно единодушие, за това, че е належащо да се търси разговор с Пхеньян. Двмата държавните глави се договориха да координират дейностите си, с цел да понижат напрежението зародило поради корейската нуклеарна стратегия.

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи, че Вашингтон се надява да получи поддръжка от Русия в договарянията и опитите да бъде уверена Северна Корея (КНДР) да изостави нуклеарната и ракетната си стратегии. " Основната цел беше да приказваме за Северна Корея, тъй като бихме се радвали доста да получим неговата помощ за КНДР. Китай оказва помощ, Русия не. Бихме желали да получим помощта на Русия ", съобщи Тръмп пред медиите.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР