Президентът на русия Владимир Путин предупреди в четвъртък, че руснаците

...
Президентът на русия Владимир Путин предупреди в четвъртък, че руснаците
Коментари Харесай

Путин: Ще избием зъбите на тези, които искат да хапят Русия

Президентът на русия Владимир Путин предизвести в четвъртък, че руснаците ще " избият зъбите " на тези, които нападат тяхната страна или следят нейната обширна територия, на фона на дълбока рецесия във връзките със Запада, заяви Агенция Франс Прес.
По време на съвещание на държавното управление стопанинът на Кремъл сподели, че враговете на Русия се стремят да отрежат крилата й всякога, когато нацията стане мощна.
 Какви са заплатите на водачите на най-големите страни? Какви са заплатите на водачите на най-големите страни?
Колко получават водачите на разнообразни страни? Интересен въпрос, на който медиите постоянно дават отговор друго. Иранското издание Donya-e...
„ Всеки желае да ни хапе някъде или да отхапе нещо от нас “, сподели Путин. " Но те - тези, които ще го създадат - би трябвало да знаят, че ще им избием зъбите, с цел да не могат да хапят. "
Дорипрез 1991 година, Русия, най-голямата страна в света по сухопътна територия, е " прекомерно огромна за някои ", сподели Путин.
Той не уточни категорично имената на съперниците на Русия, само че съобщи, че е значимо Москва да продължи да развива въоръжените сили, с цел да защитим страната.
68-годишният съветски водач, който е на власт повече от две десетилетия, е прочут с това, че не смекчава думите по време на обществени срещи.
 Чехите ще желаят от Путин смирение и пари Чехите ще желаят от Путин смирение и пари
Чешката република ще изиска от Русия най-малко милиард крони (над 47 милиона долара) като отплата за детонациите в склада за муниции...
През 1999 година той даде обещание да удари сепаратисти даже във " външната тоалетна ”, което придаде облик на по-строги тактики от управляващите против чеченските сепаратисти. Напрежението сред Москва и Запада е огромно поради голям брой въпроси, в това число натрупването на съветски войски на украинската граница, намесата в изборите в Съединени американски щати и други хипотетични враждебни действия.
Но признаците за допустима разведряване в последно време нарастват, като съветският външен министър Сергей Лавров и държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен настояха за разговор по време на среща лице в лице в Рейкявик в сряда.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР