Президентът на Русия Владимир Путин посети избирателна секция в Руската

...
Президентът на Русия Владимир Путин посети избирателна секция в Руската
Коментари Харесай

Путин на вота в Москва: Важно е качеството, а не количеството

Президентът на Русия Владимир Путин посети изборна секция в Руската академия на науките тази заран, с цел да гласоподава за Московската градска дума , осведоми ТАСС.
 Руснаците гласоподават след летните митинги в Москва
Руснаците гласоподават след летните митинги в Москва

Решението да се забрани на самостоятелни претенденти да вземат участие на изборите провокира вълна от митинги

Путин обичайно гласоподава в тази изборна секция номер 2151 . Той гласоподава в тази секция на президентските избори през 2000, 2004, 2008, 2012 и 2018 година

На днешния избор руснаците гласоподават на локални районни избори. Московчани ще изберат 45-местния парламент. Трима претенденти ще бъдат определени с електронно гласоподаване. 7,3 милиона гласоподаватели имат право на глас в столицата. Гласуването ще завърши в 20,00 часа локално време.

След като пусна гласа си, съветският водач направи коментар. Той съобщи, че не е значим броят на претендентите, участващи на изборите, а качеството им на работа след избирането им.

Запитан дали познава персонално претендента, за който гласоподава, Путин отговори, че не го познава, само че се надява да е добър и честен човек . Държавният глава също по този начин изрази вяра, че на днешния избор вземат участие почтени претенденти.

На журналистически въпрос не би ли желал претендентите да са повече и по-разнообразни , Путин отговори: " В някои страни има 30, 50 и по 100. Това не трансформира качеството на работата им. Не е значимо какъв брой са, значимо е качеството ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР