Президентът на Русия Владимир Путин подписа указа За реципрочни визови

...
Президентът на Русия Владимир Путин подписа указа За реципрочни визови
Коментари Харесай

Путин подписа указа „за реципрочни визови мерки за неприятелски държави

Президентът на Русия Владимир Путин подписа указа " За реципрочни визови ограничения по отношение на вражески дейности на непознати страни ", оповестиха от съветското посолство.

Указът е подписан, " изхождайки от нуждата да се вземат срочни ограничения в отговор на вражески дейности на Европейския съюз ". Според него Русия приключва действието на няколко точки от споразуменията за улеснение на издаване на виза с Европейски Съюз, Норвегия, Дания, Исландия, Швейцария и Лихтенщайн.

Отменя се улеснено подаване на документи за задачите на пътешестване и многократни визи със период една година за публични делегации и публицисти, многократни визи със период 5 години за членове на национални и районни държавни управления, парламенти и съдилища. Освен това се анулира и освобождението от възнаграждение на такси за публични делегации и членове на държавни управления и парламенти и безвизов режим за притежателите на дипломатически паспорти.

Владимир Путин също разпореди на Министерство на външните работи на Русия да вкара лични ограничавания на влизане в Руската Федерация за непознати жители и лица без поданство, които правят вражески дейности против нашата страна, нейни жители и юридически лица.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР