Президентът на Русия Владимир Путин още не е взел решение

...
Президентът на Русия Владимир Путин още не е взел решение
Коментари Харесай

Путин още не е решил да остане ли президент

Президентът на Русия Владимир Путин още не е взел решение по отношение на кандидатурата си за президентските избори следващата година, съобщи Ройтерс, като се базира на днешно изказване на прессекретаря на Кремъл.

Дмитрий Песков бе запитан за коментар на информацията на съветския в. " Комерсант ", че в Кремъл към този момент се разисква съставът на бъдеща инициативна група, която ще издигне кандидатурата на Путин за още един президентски мандат.

В публикацията на " Комерсант " се показва, че Путин може да се номинира самичък за кандидат-президент, посочва ТАСС.

" Разбираемо е, че тази тематика от ден на ден и повече ще притегля вниманието на политолози и специалисти. Засега не са взети никакви решения по този въпрос. Наясно сме, че остава малко време до оповестяването им. В момента, в който ги вземем, ще ви осведомяваме ", сподели Песков, представен от ТАСС.

Прессекретарят отхвърли да разяснява информация за прегрупиране на съветски войски на източния бряг на река Днепър, оповестена по-рано от две съветски държавни медии и след това свалена от самите тях, откакто съветското министерство на защитата я разгласи за " подправена ".

Песков обърна внимание на разполагането на танкове от страна на Полша покрай границата с Беларус, като уточни, че това ще докара до повишение на напрежението. Той посочи, че съдружниците на Москва в Минск ще създадат всичко належащо да подсигуряват сигурността.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР