Президентът на Русия Владимир Путин може да бъде свален от

...
Президентът на Русия Владимир Путин може да бъде свален от
Коментари Харесай

Мирър: Шестима имат властта да свалят Путин, ето кои са те

Президентът на Русия Владимир Путин може да бъде свален от власт до две години. Това твърди вестник ”Мирър”, базирайки се на прогноза, направена от компанията за разследваща и аналитична активност Dragonfly, която планува с акуратност нахлуването на Русия в Украйна на 24 февруари.
Според изчисленията на компанията Путин може да бъде свален от вътрешните кръгове на Кремъл, в случай че глобите на Запада се засилят, което би довело Русия до финансова рецесия.
В един от анализите, направен от специалистите на Dragonfly, е регистрирано, че "е доста евентуално президентът Владимир Путин до две години да не заема сегашната си позиция във властта ".
Според компанията политическото бъдеще на Путин е заложено в ръцете на тъкмо шестима души: Сергей Наряшкин, началник на външната работа за разузнаване; министърът на защитата Сергей Шойгу; някогашният началник на бранш "Вътрешна сигурост " към ФСБ Александър Бортников; ръководителят на Съвета по сигурност Николай Патрушев; шефът на държавната компания "Ростек " Сергей Чемезов и олигархът Игор Сечин.
От Dragonfly считат, че боен прелом е малко евентуален, като вместо това е допустимо "група мъже в черни костюми " да влязат в Кремъл и да принудят Путин да се отдръпна, под претекста, че е болен и не може повече да извършва служебните си отговорности поради спекулациите за здравословното положение на Путин напоследък.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР