Президентът на Русия Владимир Путин е предупредил френския си колега

...
Президентът на Русия Владимир Путин е предупредил френския си колега
Коментари Харесай

Путин предупреди Макрон да не предприема опасни действия в Сирия

Президентът на Русия Владимир Путин е предизвестил френския си сътрудник Еманюел Макрон в петък да не подхваща „ рискови дейности “ в Сирия, като това се е случило в хода на телефонен диалог сред двамата водачи, предава AFP, като се базира на известие от Кремъл.

„ Най-важно е да се въздържаме от зле премислени и рискови дейности, които биха представлявали съществено нарушаване на хартата на Организация на обединените нации и ще имат непредвидими последствия “, оповестиха от съветското президентство след диалога, цитира " Фокус ".

„ Франс прес “ напомня, че в четвъртък Макрон съобщи, че има „ доказателства “ за използването на химическо оръжие от сирийския режим в Източна Гута, които ще бъдат оповестени, „ когато би трябвало “. „ Владимир Путин е подчертал, че е целесъобразно първо да се организира задълбочено и обективно проучване, а до завършването му не е добре да се хвърлят обвинявания против който и да е “, се споделя още в известието от Кремъл.

По-рано през днешния ден министърът на външните работи на Русия Сергей Лавров съобщи, че Москва разполага с неопровержими доказателства, че химическата офанзива в сирийския град Дума е режисура и тя е проведена от спецслужбите на една от страните, която се стреми да се подреди в първите редици на русофобската акция. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР