Президентът на Русия Владимир Путин е получил 92,16% от гласовете

...
Президентът на Русия Владимир Путин е получил 92,16% от гласовете
Коментари Харесай

Над 90% са гласували за Путин в Крим и Севастопол

Президентът на Русия Владимир Путин е получил 92,16% от гласовете на гласоподавателите в съветския самостоятелен район Крим и 90,45% в обособения район Севастопол, сочат първите данни от ЦИК, представени от РИА Новости.
Колкото до другите претенденти, Сергей Бабурин печели 0,2%, Павел Грудинин - 2,27%, Владимир Жириновски - 1,87% и т. н. Избирателната интензивност на полуострова към 18:00 в неделя е била 63,9%, оповестява локалната изборна комисия.
Това са първите съветски избори, на които вземат участие жителите на района.
Сподели с товите другари
Според украинския президент Петро Порошенко , вотът за президент на Русия, който се организира в Крим, е противозаконен.
" Разбира се, ние следим тези противозаконни избори – избори за президент на Русия. Незаконни на територията на окупиран Крим ", написа в известие, оповестено на интернет страницата на украинския президент. " Единственият президент, който ще се избира в Крим, е този на Украйна ", добави Порошенко.
Той съобщи, че през последните няколко дни той е получил уверения от западните си сътрудници, че те няма да признаят резултатите от гласуването на полуострова .

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР