Президентът на Русия Владимир Путин днес е на работа в

...
Президентът на Русия Владимир Путин днес е на работа в
Коментари Харесай

Песков: Путин днес е на работа в Кремъл, уведомен е за атаките с дронове

Президентът на Русия Владимир Путин през днешния ден е на работа в Кремъл и е бил известен за офанзивите с дронове против Москва, съобщи Ройтерс, като се базира на представителя на Кремъл Дмитрий Песков.

 

" Президентът работи в Кремъл. Днес той ще поддържа връзка с бизнесмени, ще се занимава с стопански въпроси. Но с акцент върху стопанската система и предприемачеството в региона на архитектурата, урбанизма, маркетинга, рекламата, издателската активност, осведомителните технологии - всичко, което по един или различен метод попада в определението " креативна стопанска система ", сподели Песков, представен от ТАСС.

 

Говорителят на Кремъл съобщи, че съветската противовъздушна защита и министерството на защитата са се справили добре с офанзивата, за която Москва упрекна Украйна. За момента Путин няма проекти да разяснява тематиката, добави той.

 

В неделя Русия нанесе ефикасен удар по един от украинските центрове за взимане на решения, а днешната офанзива с дронове против Москва е опит на Киев да отвърне на удара, сподели още представителят на съветския президент.

 

В отговор на питане за сигурността на Москва Песков сподели, че не може да разяснява тематиката, съобщи Българска телеграфна агенция. Той не отговори на уточняващ въпрос защо би трябвало да се приготвят жителите при положение на сходна офанзива.

 

Говорителят на Кремъл съобщи още, че не разполага с информация от кое място са били пуснати дроновете.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР