Президентът на Русия разказа, че след снимките за камерите в

...
Президентът на Русия разказа, че след снимките за камерите в
Коментари Харесай

4ч. пихме чай в личния ми апартамент със Си: Путин

Президентът на Русия описа, че след фотосите за камерите в първата вечер на гостуването на китайския му сътрудник са пили чай. Той описа това в неделя вечер в особено изявление за предаването Москва. Кремъл. Путин на държавната си телевизия. Двамата водачи са се отдръпнали в жилището, в който съветския президент сподели, че " прекарва множеството време в последно време ". Той е обвързван с кабинета му в Кремъл и до момента в никакъв случай в него не е бил канен непознат държавен глава. Путин акцентира, че това дава визия за близостта на двамата.

Те първо са вечеряли, говорейки си както и пред камерите на " скъпи приятелю ", а след това са пили чай край камината, говорейки си за всичко на света, както изясни Путин. Той акцентира, че Си е изкючително квалифициран освен за стопанската система и политиката на своята страна и на Русия, само че и на всички значими страни, като го дефинира и за извънредно осведомен човек, с който взаимно са изпитали наслаждение от общуването си.

Властелинът на Кремъл на другата заран пита госта си дали го е боляла глава, което очевидно значи, че наред с чая, до камината е имало и други питиета. Самият Си и брачната половинка му са фенове на всичко съветско, тъй че може да се допусна, че става дума за водка.

По-късно на формалната вечеря, към този момент обществена, те подвигнаха тост и пиха докрай чашите си, което донакъде е изненадващо на фона на формалния имидж на Путин като трезвеник. А за десерт хапнаха торта Павлова преди концерта, на който слушаха Катюша - обичана на Си ария.

Двамата си размениха огромни по мярка, само че необявени взаимни дарове след държавния банкет в Кремъл.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР