Президентът на Русия не смее да си покаже носа извън

...
Президентът на Русия не смее да си покаже носа извън
Коментари Харесай

Готви се преврат срещу Путин, пазят го с екстрасенси

Президентът на Русия не смее да си покаже носа отвън бункера

Федералната работа за защита (ФСО) на РФ се готви да пази Владимир Путин от държавен прелом благодарение на екстрасенси.

С това е обвързван тайният “план за морално-психологическо обезпечаване на прекосяване на оперативното ръководство на ФСО от спокойно към военно време ”, който разгласява The Insider. Във ведомството считат, че съперникът се стреми да реализира “намаляване на психическата резистентност на персоналния състав, морална дезориентация и некадърност да оказва опозиция ”.

За задачата врагът употребява малкия екран, радиото, печатните Средства за масова информация, обществените мрежи в интернет, книги, брошури, листовки и плакати, считат създателите на проекта. Враговете на Русия могат да употребяват цивилен придвижвания, неправителствени и религиозни организации, с цел да обработват роднините на офицерите от ФСО.

Също ФСО счита, че съперникът употребява хипнотизатори. По думите на организацията допустимо е да бъдат употребявани програмни отметки, звукови и образни резултати в компютърните игри и други научно-фантастични нелепости. За реализацията на проекта дава отговор Александър Комов, заместник-директорът на ФСО. Той оглавява група нещатни съветници на ведомството, в която влизат астролози, черни магове и екстрасенси.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР