Президентът на РСМ Стево Пендаровски прие днес в резиденцията си

...
Президентът на РСМ Стево Пендаровски прие днес в резиденцията си
Коментари Харесай

Пендаровски прие в резиденцията си представители на ОМО „Илинден“

Президентът на РСМ Стево Пендаровски одобри през днешния ден в резиденцията си представители на нерегистрираното в България придвижване ОМО „ Илинден “, както и на няколко други цивилен сдружения.

„ Разговаряхме за тяхната работа и активността им в региона на човешките права, поощряване на толерантността и създаване на гражданско общество “, написа Пендаровски в профила си във „ Facebook ".

Той акцентира, че районен съд Македония е насочила напъните си към развиване на добросъседство и другарски връзки с България в духа на Договора за другарство, добросъседство и съдействие сред двете страни от 2017 година

Относно разговора с България Пендаровски съобщи, че е почнал нов стадий, а двете страни са декларирали воля за прогрес на този развой. Той акцентира, че е значимо всяка политическа институция в двете страни да даде своя принос за решение на отворените въпроси.

Пендаровски осведоми гостите си за идното си публично посещаване в България, за което се е договорил с българския държавен глава Румен Радев, оповестяват от президентската пресслужба.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР