Президентът на Рома Джеймс Палота призна в часовете преди първия

...
Президентът на Рома Джеймс Палота призна в часовете преди първия
Коментари Харесай

Босът на Рома за Салах: Да не би вратите в Англия да са по-големи?

Президентът на Рома Джеймс Палота призна в часовете преди първия полуфинален дуел против Ливърпул в Шампионската лига, че през предишното лято до продажбата на Мохамед Салах при мърсисайдци се е стигнало по експлицитното предпочитание на нападателя. Колоритният необут на „ джалоросите” в това време се пошегува с това „ дали вратите не са по-големи във Висшата лига”.

Ливърпул и Рома в полуфинал, който изглеждаше невъобразим

Египетският национал неотдавна завоюва премията за Играч на годината в Премиършип , която се връчва от Асоциацията на професионалните футболисти. Той има 41 гола и 46 мача на всички фронтове, до момента в който Ливърпул заплати за услугите му 42 милиона евро през 2017-а.

Клоп: Салах скоро ще разбере, че ще бъде третиран като зложелател от Рома

Строотман: Рома готви специфична тактичност за Салах

„ Когато погледнете договорката в този момент, можете да кажете какъв необикновен удар е тя”, разяснява Палота пред ESPN. „ Проблемът произтече от това, че когато спортният шеф Мончи пристигна в клуба, Салах към този момент искаше да напусне.”

„ Мисля, че по контракта му оставаше още година, тъй че в случай че бе останал още един сезон, нямаше да получим нищо. Салах искаше да се върне и да се потвърди във Висшата лига, което несъмнено съумя да направи.”

„ Не мога да кажа, че други не ни звъняха за Салах по това време, само че никой не беше даже покрай платената цена. Затова мога да настоявам, че много тимове изтърваха страховит футболист.”

„ Изненадан съм какво реализира дотук през сезона. Наистина е по този начин. Причината е, че ние го използвахме по друг метод спрямо Ливърпул. Те очевидно откриха най-хубавия метод.”

„ При нас го използвахме като крило, а Един Джеко играеше в центъра. Миналия сезон Джеко вкара 36 гола, тъй че доста добре знаем какво е да имаш някой, който раздира наред в шампионата.”

„ Това, което най-вече ме изненадва при Мохамед, е методът, по който приключва атаките… Дали пък вратите не са по-големи във Висшата лига? Невероятно е да го следя и всякога, когато вкара, аз възклицавам: „ О, Боже!”, сподели още Палота.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР