Президентът на Ривър Плейт Родолфо Д’Онофрио разкри, че е получил

...
Президентът на Ривър Плейт Родолфо Д’Онофрио разкри, че е получил
Коментари Харесай

Президентът на Ривър: Получих смъртни заплахи от фенове

Президентът на Ривър Плейт Родолфо Д’Онофрио разкри, че е получил закани за своя живот и този на неговото семейство след отлагането на дуела сред неговия отбор и Бока Хуниорс от финала за Копа Либертадорес поради вълнения. Така срещата ще се организира на следващия ден от 21:30 ч. на “Сантиаго Бернабеу”.

“Трябва да отворим нова страница след всичко, което се случи. Вече сме в Мадрид и се опитваме да се концентрираме върху дуела. Искаме да е празненство атмосфера и да разберем, че това е мач. Не става въпрос за нечия гибел. И двата отбора са показателни за пристрастеността на аржентинците към футбола. Ривър не е това, което се случи в оня ъгъл, където обсипаха рейса на Бока с камъни. В Европа видях нещо сходно сред гърците и холандците, където имаше бомби (мачът сред АЕК и Аякс от ШЛ - б.р.). Винаги има хора, които не би трябвало да са на стадиона. Сигурността на града и страната се провали. Това е нещо, което те осъзнаха и на идващия ден отговорникът за сигурността в Буенос Айрес си подаде оставката. Те осъзнаха човешкия неуспех. Не можеш да позволиш на тъкмо избрани хора да са на няколко метра разстояние. Винаги има луди идиоти, само че те са на благоразумно разстояние, с цел да не предизвикват произшествия.
Hablamos con el presidente de @CARPOficial, Rodolfo D'Onofrio, a menos de 48 horas para la #Súperfinal: Palacios y el Madrid, la violencia en el fútbol, la tensión de los últimos días... " He recibido 300 amenazas de los hinchas de Boca " https://t.co/tEAiRTCGNd Por @LorenaGlez1711
— MARCA (@marca) December 7, 2018 Ривър не са виновни за случилото се. Отговорниците за това бяха освирквани от публиката на идващия мач на “Монументал”. Хиляди наши почитатели обявиха на причинителите да си тръгнат и да не се връщат. За 12 дни не стана ясно кой стори това в деня на финала. Откриха един човек, който няма престъпно минало, и съгласно съдиите не принадлежи към никоя тайфа. Минах през доста тежък миг. Когато споделям, че желая да отърва клуба от тези хора, те работят против мен. Получих смъртни закани, както и фамилията ми. Мога да ви покажа телефона си и въпреки и да не му приписвам значимост, през идващите дни съм получил 200-300 закани от почитатели на Бока. Някой им е дал моя whatsapp, тъй че ще дам под съд притежателите на телефонните номера”, съобщи Д’Онофрио пред “Марка”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР