Президентът на Рилски спортист Петър Георгиев беше очаквано много огорчен

...
Президентът на Рилски спортист Петър Георгиев беше очаквано много огорчен
Коментари Харесай

Президентът на Рилски спортист: Сериозен шамар, треньорът винаги е виновен

Президентът на Рилски състезател Петър Георгиев беше предстоящо доста наскърбен след изненадващото отпадане на тима в първия мач от шампионата efbet Купа на България със 78:28 от Черноморец след продължения.

Носителите на трофея през последните две години водеха с 18 точки в един миг в мача, само че го изгубиха трагично на финалната сирена. Георгиев недвусмислено съобщи, че треньорът Людмил Хаджисотиров носи отговорност за слабата форма на тима и че не е изключено да му търси заместител скоро.

“Сериозен пестник за нас. Когато един тим губи, треньорът първи е отговорен. Ако втора-трета година се случват такива неща най-после на сезона треньорът няма по какъв начин да не е отговорен. Аз не съм човек, който елементарно се наема за тези решения. Но в случай че продължаваме да демонстрираме спад в играта, а треньорите не престават да споделят, че нищо изключително не се е случило…
 Черноморец сътвори сензация и детронира Рилски състезател Черноморец сътвори сензация и детронира Рилски състезател
Вальо Златев и Лукойл направиха суперотбор, което беше пагубно за българския баскетбол. След това същото направи Тити и Цецо от банката - взимаха доста скъпи чужденци за единствено няколко месеца и обръщаха цялото състезание. Така не можем да създадем артикул, който да продаваме - намират някакъв спонсор и с куп пари стават първенци. Това не е феърплей по отношение на такива хора като мен, които също се занимават и дават пари, само че несравнимо по-малко ", сподели Георгиев пред микрофона на Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР