Президентът на РФ Владимир Путин ще посети Калининград на т.нар.

...
Президентът на РФ Владимир Путин ще посети Калининград на т.нар.
Коментари Харесай

Путин ще посети Калининград, среща се със студенти

Президентът на РФ Владимир Путин ще посети Калининград на така наречен Татянин ден и ще се срещне със студенти. В Русия 25 януари е Ден на съветското студентство и църковен празник на раннохристиянската светица Татяна Римска, чиято памет уважава и православната черква.

За визитата на съветския водач в анклава заяви пред публицисти прессекретарят на Кремъл Дмитрий Песков.

" За Калининград <…>: ще пристигнем и незабавно отиваме в университета (Балтийския федерален университет " Иманюел Кант " ), където по случай Деня на студента и Татянин ден ще има свободен диалог със студенти ", описа Песков.

Спред него " студентите ще могат да питат каквото изискат, а президентът ще им дава отговор, ще поздрави всички студенти в лицето на учащите се в университета " Кант ".

В Калининград Путин ще отдели време и на въпросите за развиването на района, посочи представителят на Кремъл.

" След това ще отидем в администрацията. Там ще се срещнем с (губернатора Антон) Алиханов и ще проведем заседание по социално-икономическото развиване на Калининградска област ", описа той.

Песков добави, че се планува Путин да открие в режим на видеоконференция дружество на компанията " Енкор Груп ", която създава панели за слънчеви акумулатори.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР