Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес заяви, че вече дори

...
Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес заяви, че вече дори
Коментари Харесай

Президентът на Реал Мадрид: Вече дори не чета за Мбапе!

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес съобщи, че към този момент даже не чете за нападателя на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе. Според скорошни информации, нападателят е бил сърдит от клуба от френската Лига 1 и желал да напусне през януари, само че самият футболист отхвърли да е желал да бъде продаден. Реал Мадрид опита да притегли Мбапе в края на предишния сезон, само че той реши вместо това да подпише нов контракт с ПСЖ.

„ Не е че ме нервира – даже не чета към този момент за това “, сподели Перес за радиостанция „ Cadena Ser “ във вторник след церемонията за „ Златната топка “ в Париж.

Нападателят на Реал Карим Бензема завоюва най-престижното самостоятелно отличие във футбола, до момента в който крилото на Кралския клуб Винисиус Жуниор остана осми в класацията.

„ Никой не знае какво ще стане в бъдеще, само че нападателите на Реал Мадрид се развиват с впечатляващо движение, година след година. Родриго и Винисиус са двама страхотни играчи, млади, разполагат с цялото време, с цел да просперират. Реал е съсредоточен единствено върху футболистите, които има. И ние ги обичаме “, продължи Перес.

Стражът на „ белия балет “ Тибо Куртоа бе избран за Най-добър вратар, печелейки премията по името на именития вратар Лев Яшин, и се подреди седми в крайното нареждане, до момента в който Лука Модрич, победител през 2018-а година, остана девети – и двамата бяха с принос за спечелването на Ла Лига и на Шампионската лига предишния сезон.

Бензема, който означи 44 гола в 46 мача във всички шампионати, бе определен за 66-ия притежател на „ Златната топка “.

„ Бензема заслужава „ Златна топка “. Той е най-хубавият футболист в последните три или четири години. Той е деветка, която е композиция от Кристиано Роналдо и Зинедин Зидан. Той прави две работи по едно и също време, връзвайки играта в офанзива като Зидан и бележейки голове, както го правеше Роналдо “, приключи президентът на Реал.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР