Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес проведе среща със старши

...
Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес проведе среща със старши
Коментари Харесай

Перес иска нови попълнения в Реал, Зидан не иска и да чува за нови играчи

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес организира среща със старши треньора Зинедин Зидан в петък въз основата на клуба.

Перес е изразил подготвеност тимът да излезе на януарския трансферен прозорец и да притегли нови попълнения, от които Зинедин Зидан има потребност.

След изиграването на първите 12 мача на Реал Мадрид от началото на сезона Зидан има доста проблеми с контузени футболисти. Цели 10 от играчите му получиха разнообразни контузии през последните седмици, което ги извади от игра за друг интервал от време.

Зинедин Зидан е декларирал изрично, че не се нуждае от нови попълнения през януари. Зизу има цялостна религия в състава, макар неубедителния старт на сезона и не счита да прави промени в него.

В резултат той няма да желае средства за играчи през зимата, което може да се промени единствено при положение на сериозна травма на някой от водещите футболистите.

Освен това Зидан не избира да притегля футболисти по средата на акцията, като счита, че е по-добре възможните нови да бъдат взимани през лятото.

Неговият главен аргумент е, че Реал продължава да основава задоволително голови положения, макар че е с закъснение на 7 точки от Барселона след три неприятни резултата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР