Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес коментира писмото, с което

...
Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес коментира писмото, с което
Коментари Харесай

Флорентино Перес: Заклевам се, че не съм чел писмото на Зидан

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес разяснява писмото, с което Зинедин Зидан се сбогува с мадридската общественост. Босът на „ кралете “ съобщи, че не има вяра френският експерт да е написал нещо сходно. Перес изненада, като сподели, че към момента не е чел писмото на Зидан.

" Напускането на Зидан? Не бях сюрпризиран. Това беше една от опциите. Познавам го. Тази година беше сложна и човек се уморява да бъде треньор. Борех се за това той да остане. Прекарах целия следобяд с него, с цел да го убедя. И с Хосе Анхел Санчес. Много е просто, когато желае да си тръгне, споделя и към този момент си е тръгнал “, показа Перес в изявление за радио „ Onda Cero “.

" Писмото на Зидан? Не съм го чел, заклевам се във внуците си. Казаха ми, че е неприятно. Той не го е написал. Това не е Зидан. Връзката ми с него? Обичам го както постоянно. Той е легенда на Реал Мадрид “, добави президентът на „ кралете “.

" Треньор, който дава по четири конференции седмично, най-после се изтощава. Някои въпроси даже не разбрах. Хората се отнасят добре към Зидан, както и някои от представителите на пресата. Ако на една конференция ви зададат еднакъв въпрос осем пъти, най-после ще се изморите “, добави той.

" Говорих с него цялостен следобяд и той по този начин и не ми сподели това, което сподели по-късно в писмото. Сезонът беше доста сложен. Оттогава не съм разговарял с него. Дори не знам дали е в Мадрид. Все още го одобрявам както постоянно. Ако зависеше от мен, той още веднъж щеше да е треньор на Реал Мадрид. Например той има упоритостта да стане треньор на Франция “, сподели още Флорентино Перес.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР