Президентът на Реал Мадрид - Флорентино Перес, е поискал среща

...
Президентът на Реал Мадрид - Флорентино Перес, е поискал среща
Коментари Харесай

Реал Мадрид готви тежък удар по Манчестър Юнайтед

Президентът на Реал Мадрид - Флорентино Перес, е изискал среща с крилото на Манчестър Юнайтед Алехандро Гарначо и негови представители, осведоми близкият до кралския клуб източник Defensa Centra.

Според изданиетоу Перес е поискал да се срещне с аржентинския флангови футболист, което е израснало в Мадрид, на 17-и април, когато ще е в Манчестър за гостуването на „ Лос бланкос “ на градския противник на „ мервените дяволи “ - Манчестър Сити в четвъртфиналите в Шампионската лига. Перес желае да притегли Гарначо на „ Сантиаго Бернабеу “ и се надява да успее да убеди играча да одобри предлагането му.

Вероятно концепцията на срещата е да бъдат положени основи на възможна бъдеща връзка, която би могла да докара до договорка в бъдеще. Именно по подобен метод Флорентино Перес съумя да обезпечи привличането в Реал Мадрид на цяла поредност от изключителни млади гении на международния футбол в последните години като Едуардо Камавинга, Орелиан Чуамени, Джуд Белингам и Винисиус Жуниор, а през идното лято към тях би трябвало да се причисли и бразилската сензация Ендрик.

Гарначо съумя да се утвърди в първия тим на Манчестър Юнайтед още през предходната година, а през този сезон към този момент е закрепостен титуляр и една от огромните очаквания към които да бъде градено бъдещото лице на „ алените дяволи “. През тази акция той има седем гола и четири асистенции в 38 мача.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР