Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес е поискал повече пари

...
Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес е поискал повече пари
Коментари Харесай

Реал тараши Ювентус за повече пари за Роналдо

 Роналдо ще прибира по 30 милиона евро на година от Ювентус  Ювентус е съвършен вид за Кристиано Роналдо
Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес е изискал повече пари от Ювентус за прехвърлянето на суперзвездата Кристиано Роналдо, написа " La Gazzetta dello Sport ".

Според изданието босът е имал джентълменско съглашение с петкратния притежател на Златната топка да го продаде за 100 млн. евро. Валидността му обаче изтекла на 15 юни и в този момент Перес упорства от Юве да платят 120-130 млн. евро за 33-годишния португалец.

Не е ясно по какъв начин ще реагират " бианконерите " на повишената цена, както и самият Роналдо. Тази вест удостоверява вчерашната информация на Marca, че Кристиано е влошил връзките си с Реал още през януари. Именно тогава той получил гаранция, че ще бъде пуснат да си тръгне от " Сантяго Бернабеу " против 100 млн. евро.

Но упованията на Перес са били той да продължи кариерата си в Съединени американски щати или Китай, а не в директен съперник в Шампионска лига. Според множеството европейски медии прехвърлянето на Роналдо в Юве ще бъде публично разгласен на следващия ден.

Покрай него към този момент се зароди същински вихър от спекулации. Гонсало Игуаин в Челси, Пауло Дибала в Ливърпул, Килиан Мбапе или Неймар в Реал и др.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР