Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес е дал на новия

...
Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес е дал на новия
Коментари Харесай

Флорентино наредил целите пред Реал: Титла в ШЛ и бой над Барса!

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес е дал на новия треньор Юлен Лопетеги да разбере, че държи на два съществени целта през новия сезон. Очакванията към Лопетеги са извънредно огромни, тъй като той наследи на поста Зинедин Зидан, който безспорно подвигна летвата извънредно високо.

Перес е бил безапелационен пред Лопетеги, че най-важно за него е Реал още веднъж да вдигне купата в Шампионската лига. Шефът на “белите” е изтъкнал, че мотивацията за това би трябвало да е извънредно висока, тъй като борбата за трофея ще бъде в Мадрид - на стадиона на градския противник Атлетико “Wanda Metropolitano”.

Испанските медии настояват, че Перес е декларирал, че най-хубав сюжет би бил край против Барселона и следващ успех с най-ценния трофей в Европа. “Лос бланкос” печелят “ушатата” към този момент три следващи сезона.

Florentino, a Lopetegui: “La prioridad es ganar la Champions en el Wanda... ¡y ante el Barça!”https://t.co/mr2X1VsP44 pic.twitter.com/QvX6s3kR4i
— Mundo Deportivo (@mundodeportivo) September 19, 2018
71-годишният предприемач желае да бъде подложен и завършек на превъзходството на безконечния противник Барса в испанското състезание.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР