Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес е абсолютно убеден, че

...
Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес е абсолютно убеден, че
Коментари Харесай

Реал предлага колосална заплата на Мбапе

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес е безусловно уверен, че Килиан Мбапе ще премине в кралския клуб. Това е повода след изявлението, в което нападателят призна, че през лятото е упорствал Пари Сен Жермен да го продаде на Реал, Перес да показа, че се надява при започване на идната година да има вест по тематиката. Не е загадка, че Мбапе няколко пъти отхвърли да удължи контракта си с ПСЖ, а френският гранд не се съгласи да го пусне на “Сантиаго Бернабеу ”. От 1 януари обаче футболистът ще има право да подпише прелиминарен договор с различен клуб, тъй като до края на сегашния му контракт ще остават единствено 6 месеца.

Италианският публицист Николо Скира разкри съответните параметри на офертата на Реал към международния първенец. Става въпрос за съглашение за 6 години и заплата от към 40 млн. евро на сезон.

От ПСЖ към момента не са се предали и ще опитат да трансформират позицията на Мбапе с ново и по-изгодно предложение, само че на този стадий наподобява, че той ще напусне “Парк де Пренс ” като свободен сътрудник, с цел да сбъдне детската си фантазия и да облече бялата фланелка.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР