Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес даде пространно интервю пред

...
Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес даде пространно интервю пред
Коментари Харесай

Перес: Мбапе смени решението си под натиск

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес даде просторно изявление пред El Chiringuito в сряда вечер. По предварителна сделка той не трябваше да заобикаля нито един от въпросите.

Съвсем предстоящо съществена тематика на диалог беше проваления трансфер на Килиан Мбапе. Още първоначално Перес беше запитан дали се усеща предаден от френския нападател, който избра да остане в ПСЖ и подписа нов контракт до 2025-а година.

„ Не ме съобщи, не. Той не извърши фантазията си да играе за Реал Мадрид. Това е истината. Миналият август ПСЖ не искаше да го продаде. Чакахме година и продължавахме да приказваме едно и също. Преди 15 дни обстановката се промени поради политически напън и икономическия фактор “, сподели Перес.

„ Той направи това, което мислеше за най-лесно. Промени решението си. Няма смисъл още веднъж да повтаряме какво се случи. Под напън и напрежение промени решението си. Той е доста млад… Напрежението въздейства на всички ни, само че изключително на най-младите. Нямаше никаква логичност, че президентът на републиката Еманюел Макрон му се обади… Най-вероятно това доста му е повлияело “.

Босът на „ лос бланкос “ е безапелационен, че не желае да притегли този Мбапе. Перес въпреки всичко не затвори изцяло вратата, че след три години Мбапе може да се озове на „ Сантиаго Бернабеу “.

„ Мбапе, който желаех, е този, който мечтаеше да пристигна в Реал Мадрид. Да го притеглим след три години? Не знам… Три години са доста време и всичко може да се случи дотогава. Този Мбапе, не е Мбапе. Мислех си, че той има фантазия, само че от време на време фантазиите не се осъществят заради външни фактори “, сподели още Перес по тематиката.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР