Президентът на Полша извика на консултации представители на правителството заради

...
Президентът на Полша извика на консултации представители на правителството заради
Коментари Харесай

Полският президент на консултация с правителството заради ситуацията по границата

Президентът на Полша извика на съвещания представители на държавното управление поради миграционната рецесия на, заяви в Туитър Агенцията за национална сигурност на страната.

Във връзка със обстановката на полско-беларуската граница президентът на Полша Анджей Дуда ще се срещне през днешния ден в 14:30 ч. (местно време) в организацията с премиера, министри и ръководители на службите, се споделя в оповестено в Туитър известие.
 Полша подвига стена за Евро 353 млн. по границата си с Беларус Полша подвига стена за Евро 353 млн. по границата си с Беларус
В петък полските законодатели дадоха зелена светлина за построяването на стена по източната граница на страната членка на Европейски Съюз с Беларус в...

Преди това в държавното управление се състоя съвещание на спешния щаб.

Властите в Полша осведомиха, че защитата на полската граница е подсилена във връзка със известия за опит на няколкостотин незаконни мигранти да я пресекат от територията на Беларус. На граничните чиновници оказват помощ 12 000 бойци, групи за битка с тероризма и служители на реда.

Граничната защита на Полша разгласява видео, на което се вижда огромна група мигранти, които с дълги трупи и резачки за тел се пробват да отстранен оградата от бодлива тел. От полската страна на границата им се опълчват представители на полицията в защитни каски и жилетки, представители на граничната защита и въоръжените сили. На фрагментите се вижда, че полските сили за сигурност употребяват газ.

Вече от няколко месеца в полските региони по границата с Беларус е въведено изключително състояние, което не разрешава на въпросната територия да се намират външни лица, в това число публицисти.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР