Президентът на Пирин Станислав Манолев сподели пред “Мач Телеграф, че

...
Президентът на Пирин Станислав Манолев сподели пред “Мач Телеграф, че
Коментари Харесай

Манолев: До дни Пирин ще има нов собственик

Президентът на Пирин Станислав Манолев показа пред “Мач Телеграф ”, че напълно скоро клубът евентуално ще има нов притежател. Той съобщи, че всичко е в ръцете на Общинския съвет на Благоевград, който би трябвало да го гласоподава, защото акциите са в общината сега.

“Да, има договаряния за придобиването на собствеността на Пирин. В момента обстановката е такава, че Общинският съвет, тъй като там са акциите, би трябвало да гласоподава дали да ги даде. Ако ги даде, Пирин ще има нов притежател до дни. В петък има сесия. Всичко зависи от тях. Новият притежател ще бъде вероятно “CRD Sport ”. 
 Аржентинци дойдоха на договаряния за Пирин Аржентинци дойдоха на договаряния за Пирин
“За момента няма други претенденти. Има всеки ден диалози с кмета на Благоевград Илко Стоянов. Обсъждат се разновидностите и хората са подготвени да поемат клуба при всичките условия, които имаме. Не виждам да има някаква спънка. Единствено зависи от Общинския съвет ”, изясни Манолев. 
 Лицензът на Пирин виси на косъм Лицензът на Пирин виси на косъм
“Колкото до това дали Пирин ще бъде в сигурни ръце, мога да кажа единствено, че в България няма нищо несъмнено! Това, в случай че е тим в чужбина, предният притежател не може да си тръгне просто ей по този начин. Ще те задължат да издържаш клуба, до момента в който се намри нов притежател. Ако това се случи в Германия или Англия, ще те вкарат в пандиза. Тук няма никакви такива закони или най-малко аз не съм осведомен с тях. Така че гаранция няма никаква. Хората от компанията са футболни хора, а компанията им е огромна. Разбират и знаят какво желаят. Наясно са с ситуацията на клуба и не мисля, че може да има някаква спънка ”, добави някогашният национал.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР