Президентът на Пирин Станислав Манолев разкри пред Мач Телеграф причините,

...
Президентът на Пирин Станислав Манолев разкри пред Мач Телеграф причините,
Коментари Харесай

Манолев обясни защо е пропаднала сделката за Пирин и отсече: Всички се борим със зъби и нокти за клуба!

Президентът на Пирин Станислав Манолев разкри пред " Мач Телеграф " аргументите, които спъват продажбата на клуба. Както е известно, аржентинска компания, чийто представител е сътрудникът на Жорди Кайседо - Ернан Банато, изиска акциите. Сделка обаче още няма. Бившият национал разкри и упованията си за мача с Берое.

" Надявам се да стане един прекрасен мач и Пирин да реализира триумф. През седмицата момчетата се приготвиха добре. Играем добре, само че за жалост в последните два мача допуснахме провали. Срещу ЦСКА изиграхме доста мощно второ полувреме. Заслужавахме най-малко точка. Надявам се в този момент да се върнем на пътя на успехите.
 Берое и Пирин в преден конфликт на дъното
Берое и Пирин в преден конфликт на дъното

ДВубоят е от 15,15 часа в Стара Загора

Всички наши директни съперници изгубиха точки и се надяваме на един положителен резултат в Стара Загора. Отиваме за трите точки. Берое имат положителни играчи като единици, само че им липсват резултатите. Ситуацията е като при нас. И ние имаме много качествени млади момчета, само че ни липсват точките. Напрежението се повишава. Това ще бъде много решителен конфликт. При възможна победа в този момент - може да кажем, че с един крайник сме се избавили. Дано това се случи, тъй като Пирин е тим с обичаи и заслужава да бъде в елита на България. Пирин би трябвало да е в Първа лига. Ние сме лицето на Югозападна България и го заслужаваме, само че това зависи напълно и само от нас ", съобщи той.

" В момента няма нови вложители. Общината прави всичко допустимо, с цел да устоя клуба. Местният бизнес също оказва помощ. Всички се борим със зъби и нокти за клуба. Сделката за придобиването на клуба пропадна. Беше комплициран проблем, тъй като хората, които желаеха да вземат Пирин, упорстваха да придобият стадиона и базите.
 Аржентинците се завърнаха с нова оферта за Пирин
Аржентинците се завърнаха с нова оферта за Пирин

Ще се стигне ли до договорка този път?

Това юридически нямаше по какъв начин да се случи за подобен къс интервал и писмено не можеше да стане. Това са много дълги процедури и хората решиха да се откажат. Иначе общината даде " зелена светлина " за договорката, само че трябваше да се направи контракт. Кандидатите обаче желаеха базите и стадиона, с цел да влагат в тях. Всички български игрища са общински и нещата не са лесни. Интерес има и всеки се пробва да докара вложител. Въпрос е на договаряния. Надяваме се в този момент да спасим лиценза ", приключи Манолев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР