Президентът на Пирин Станислав Манолев коментира актуални теми около отбора.

...
Президентът на Пирин Станислав Манолев коментира актуални теми около отбора.
Коментари Харесай

Президентът на Пирин - Станислав Манолев призова за по-изгоден договор за тв правата

Президентът на Пирин Станислав Манолев разяснява настоящи тематики към тима. Вече някогашният футболист разгласи какво би трябвало да се промени, с цел да стартира освен клубът му да се развива, а и българският футбол. "

" Надявам се да пренесем положителните практики от престоя ни в чужбина в клуба. Мисля, че от това Пирин единствено ще завоюва. Нормално е да даваме късмет на повече млади играчи. Генерално нещата в българския футбол във връзка с подрастващите би трябвало да се трансформират, тъй като както сами виждате националният тим не върви по никакъв начин добре.

Трябва страната в лицето на министерството на младежта и спорта да се намеси и да оказва помощ интензивно на детско-юношеския футбол, с цел да има повече млади български надарени играчи в бъдеще.
 Пирин стартира подготовка с водосвет и двама на проби
Пирин стартира подготовка с водосвет и двама на проби

От демонстративния мач в събота

Смятам, че при тази инфланция е нужно договорът за телевизионните права да бъде обновен и да бъде по-изгоден от финансова позиция за клубовете, които създават футболния артикул. Нужна е смяна и що се отнася до спонсорските лога върху формалните фланелки на тимовете, за какво да не се прибавят още спонсори на фланелките и екипите, както да вземем за пример е във Франция " съобщи президентът на Пирин Станислав Манолев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР