Президентът на Пирин (Благоевград) Станислав Манолев потвърди думите на кмета

...
Президентът на Пирин (Благоевград) Станислав Манолев потвърди думите на кмета
Коментари Харесай

Манолев: Пирин взима още една победа и остава

Президентът на Пирин (Благоевград) Станислав Манолев удостовери думите на кмета Илко Стоянов, че към момента на хоризонта не се е появил кандидат-инвеститор, който да извади клуба от задаващия се финансов колапс.

Бившият национал въпреки всичко изрази вяра, че в скоро време може да има светлина в тунела, предвижда и идното посещение против Септември в София.

„ На този стадий няма съответни предложения от хора, искащи да вземат акциите на футболното сдружение. Предстоят диалози, само че до момента в който няма нищо на масата, е ненужно да разясняваме “, увери Манолев.

„ Трябва да приветстваме играчите и треньорите, които дават всичко от себе си макар проблемите, демонстрират пирински дух. В неделя излизаме против Септември и ще бъде доста мъчно. Те са опрени до стената, а Красимир Балъков е доста добър и умел треньор. Ние обаче си гоним нашите цели и нека да ги реализираме. Настроението в съблекалнята след успеха над Хебър е положително. Трите точки бяха доста значими за оцеляването ни в Първа лига. Играем добре и побеждаваме. Надявам се напълно скоро да вземем още един мач и да затвърдим статута си в елита на България. Лицензът бе доста добра вест. Всичко върви в позитивна посока и се надяваме в близко време да намерим спонсор, който да го е грижа за тима. Знаете, че общината мъчно може да устоя клуба. Кметът се бори със зъби и нокти да обезпечава заплати и награди. Засега се оправя, само че в бъдеще би трябвало да се откри поддръжка. Не мога да кажа какъв брой е забавянето на заплатите на футболистите. Миналата седмица, доколкото знам, са получили заплати и награди, само че не съм наясно тъкмо какъв брой. Всички обаче се стараят нещата да се случат “, заключи Манолев пред struma.bg.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР