Президентът на Пирин (Благоевград) Станислав Манолев коментира след загубата с

...
Президентът на Пирин (Благоевград) Станислав Манолев коментира след загубата с
Коментари Харесай

Президентът на Пирин Станислав Манолев: Един път счупено ли е, не може да се оправи

Президентът на Пирин (Благоевград) Станислав Манолев разяснява след загубата с 0:2 от Славия в мач от 19-ия кръг на efbet Лига драмите в клуба. Бившият национал разгласи, че спорът сред треньора Христо Янев и Николай Бодуров не може да бъде сподавен. Наскоро бранителят съобщи, че треньорът е " мъж с основно Ж ".

„ Мисля, че се получи един добър мач за нашите стандарти. През второто полувреме тотално ги надиграхме, през първото също имахме нашите шансове, само че не успяхме да отбележим гол. Един удар имаха към вратата и ни вкараха два гола, само че това е футболът. Имаме много нови момчета, занапред ще се сработват и в бъдеще ще изглеждаме по още по-добър метод “, стартира Манолев, съобщи Блиц.бг.

„ Ние сме в Пирин, с цел да оказваме помощ с каквото можем. Надяваме се да спасим тима и всичко да е обикновено. Трудно може да се потуши спорът сред Христо Янев и Николай Бодуров. Те са огромни мъже. Вече веднъж счупено ли е, не може да се оправи. Това са решения освен на Янев, а и на притежателя. Трябваше да се подмлади тима “, добави босът.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР