Президентът на Партизан (Белград) Остоя Михайлович се надява, че сръбският

...
Президентът на Партизан (Белград) Остоя Михайлович се надява, че сръбският
Коментари Харесай

Партизан иска да играе при най-добрите

Президентът на Партизан (Белград) Остоя Михайлович се надява, че сръбският гранд ще получи място в Евролигата през идващия сезон.

" Утре е огромен ден и чакам баскетболът да завоюва. Това е огромно предизвикателство за Борда на Евролигата. Вярвам, че резултатите ще бъдат спазени. Очаквам Партизан да бъде заплатен и да получи място в баскетболния хайлайф ", показа Михайлов пред радио MaxBet.

В момента тимът на Партизан играе в ЕвроКъп, а през сегашния сезон излезе от групата си в Топ 16 с 5 победи и 1 загуба и чака четвъртфинална борба против УНИКС (Казан). " Гробарите " също по този начин се състезават и в Адриатическата лига, където са водачи със 17 победи и 4 загуби преди сезонът да бъде спрян.

Бъдещето на Адриатическата лига ще се реши в сряда. Шампионът в нея има приоритет да получи " уайлд кард " за влизане в Евролигата.

" Всичко зависи от утрешния ден и в случай че Евролигата реши да приключи сезона си, ще забележим дали има смисъл да продължим в Адриатическата лига ", добави президентът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР