Президентът на Пари Сен Жермен Насер Ал-Хелайфи заяви, че парижани

...
Президентът на Пари Сен Жермен Насер Ал-Хелайфи заяви, че парижани
Коментари Харесай

От ПСЖ искат да задържат Меси, Мбапе и Рамос, потвърди Ал-Хелайфи

Президентът на Пари Сен Жермен Насер Ал-Хелайфи съобщи, че парижани желаят да задържат всички свои звезди в лицето на Лионел Меси, Серхио Рамос и Килиан Мбапе. Договорът на международния първенец е единствено до края на сезона и той към момента не е взел изрично решение за своето бъдеще. Аржентинецът е изкушаван мощно и от Барселона, и от Интер (Маями), които мощно желаят да го привлекат в редиците си.

Медиите във Франция настояват, че навръх противоположния полюс е Рамос, който изкара сложна година при първата си акция с парижани, само че през тази година се утвърди в състава и желае да остане на “Парк де Пренс ” и през идната година.

Килиан Мбапе пък има договор с ПСЖ до 2024-а и французите ще създадат всичко допустимо той да продължи да е част от отбора и през идната година, въпреки името му още веднъж да е свързвано с Реал Мадрид.

“Хората желаят да знаят какво се случва. Ние работим по запазването им. Ще създадем разбори на протичащото се и по какъв начин можем да продължим напред, с цел да създадем нещата както би трябвало. Няма да вършим неточности. Мисля, че за нас е значимо да се концентрираме върху края на сезона, ” съобщи Ал-Хелайфи.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР