Президентът на Пари Сен Жермен Насер Ал-Хелаифи отхвърли напълно всички

...
Президентът на Пари Сен Жермен Насер Ал-Хелаифи отхвърли напълно всички
Коментари Харесай

Президентът на ПСЖ отхвърли категорично тежките обвинения към себе си

Президентът на Пари Сен Жермен Насер Ал-Хелаифи отхвърли изцяло всички обвинявания към себе си и съобщи, че се доверява на правораздаването, което ще бъде раздадено. 

Ал-Хелаифи е упрекван в незаконен скрит план, похищение и мъчение на френскоя-алжирския лобист Тайеб Бенабдерахман. Той е подал недоволство, че през 2020 година е бил похитен и малтретиран в Катар, защото е разполагал с компрометираща информация против Ал-Хелаифи.
 Тръгна следствие против президента на ПСЖ за похищение и мъчение Тръгна следствие против президента на ПСЖ за похищение и мъчение
  “Говорим за професионални нарушители. Адвокатите им са си сменяли версията повече и от в приказка, това са единствено неистини. Това е една голяма медийна операция и съм учуден, че толкоз хора са приели тези неистини и несъгласия за достоверни, само че това е медийният свят, в който се намираме. Правосъдиято ще си спечелва. Нямам време да приказвам за дребни професионални нарушители, ” съобщи катарецът, който управлявлява освен парижани, само че също по този начин е част от управителните органи на УЕФА.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР