Президентът на Пари Сен Жермен Насер Ал-Хелаифи не смята, че

...
Президентът на Пари Сен Жермен Насер Ал-Хелаифи не смята, че
Коментари Харесай

Президентът на ПСЖ: Всички велики футболисти искат да дойдат при нас

Президентът на Пари Сен Жермен Насер Ал-Хелаифи не счита, че би трябвало да се усеща отговорен поради желанието си да притегли Лионел Меси. Ръководството на Барселона и последователите на клуба не гледат с положително око на богатия катарец, който мечтае да укрепи тима си с нападателя.

“Вече споделих на президента на Барса, че защото контрактът на Лео изтича, от 1 януари насам всеки клуб има право да договаря персонално с него. Мога да ви уверя, че всички велики футболисти желаят да дойдат в ПСЖ, само че е невероятно да притеглим всички. Иначе Меси е приказен играч”, съобщи Ал-Хелаифи в изявление за “Екип”.

Според информациите французите са предложили контракт на аржентинеца преди няколко седмици, само че към този момент той по-скоро ще избере да остане на “Камп Ноу”.

Ал-Хелаифи даде образец със засиления интерес на Барса към Неймар: “Отказахме тяхна оферта за Ней, само че те продължиха до последно да се пробват да го вземат. Мисля обаче, че там имат финансови проблеми, за което ние няма какво да създадем. Неймар пък има вяра в нашия план, а обича града и феновете”.

Босът приказва за устрема на каталунците да си върнат бразилеца, преди той да се съгласи да подпише нов контракт с първенеца на Франция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР