Президентът на Пари Сен Жермен Насер Ал-Хелаифи е разследван във

...
Президентът на Пари Сен Жермен Насер Ал-Хелаифи е разследван във
Коментари Харесай

Собственикът на ПСЖ обвинен в отвличане и изтезание

Президентът на Пари Сен Жермен Насер Ал-Хелаифи е разследван във Франция по обвиняване в похищение и мъчение. Вестник “Ас ” разкрива, че през вчерашния ден са били избрани трима съдии, които да се занимават със случая.

Според “Екип ” френско-алжирският лобист Тайеб Бенабдерахман е подал недоволство, че през 2020 година е бил малтретиран в Катар, защото разполагал с компрометираща информация против Ал-Хелаифи. За въпросния човек и проблемите му с известния катарец се чу още през предишния септември. Сега обаче към този момент има оживление по случая.

Според информациите Тайеб Бенабдерахман имал материали и информация, уличаващи Ал-Хелаифи като един от забърканите в абсурда с избирането на Катар за хазаин на Световното състезание през 2022 година

Според “Либерасион ” катарските управляващи са държали 41-годишния алжирски предприемач 10 месеца в пандиза, до момента в който не съобщи всички уличаващи документи. Според френската медия цялата интервенция е била подредена персонално от емира на Катар.

Ал-Хелаифи е също по този начин шеф на beIN Media Group, президент на Катарската тенис федерация и вицепрезидент на Азиатската тенис федерация за региона на Западна Азия.

ПСЖ, чийто президент е Ал-Хелайфи, е благосъстоятелност на катарската QSI, която, на процедура, е благосъстоятелност на катарския емир Тамим бин Хамад Ал Тани.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР