Президентът на ПАОК Иван Савидис надъха допълнително футболистите преди предстоящия

...
Президентът на ПАОК Иван Савидис надъха допълнително футболистите преди предстоящия
Коментари Харесай

Босът на ПАОК даде команда към своите: Мислите само за Левски

Президентът на ПАОК Иван Савидис надъха в допълнение футболистите преди идния първи мач от Лигата на конференциите против Левски.

Савидис приветства новите футблисти в тима, като акцентира, че работата на всички останали е да ги накарат да почувстват, че ПАОК е семейство.

„ Мачовете към този момент се печелят от атмосферата в съблекалнята. Срещу Левски би трябвало да играем с ясно схващане и убеденост. Не би трябвало да мислим за нищо друго с изключение на за идния мач “, съобщи Савидис пред играчите.

„ Ситуацията е такава, че някои хора чакат огромни неща от ПАОК, защото всичко е станало мъчно в живота им. Липсваха ни мачовете и всички имат огромни упования към тима. Много съм удовлетворен от информацията какъв брой добре сте работили в подготовката. Това ще ни се отплати в мачовете “, добави милиардерът.

„ Не мислете за нищо друго с изключение на за идния мач против Левски. Нека създадем положително начало и дано стигнем до мястото, където ПАОК е измежду топ европейските тимове “, съобщи Савидис.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР