Президентът на Палестинската автономия Махмуд Абас удости с най-високия орден

...
Президентът на Палестинската автономия Махмуд Абас удости с най-високия орден
Коментари Харесай

Наградиха Николай Младенов с най-високия орден на Палестина

Президентът на Палестинската автономност Махмуд Абас удости с най-високия медал на палестинката власт някогашния външен министър и специфичен координатор за Близкоизточния кротичък развой Николай Младенов  Николай Младенов Николай Евтимов Младенов е определен за министър на външните работи от 41-ото Народно заседание на 27. За заслугите си за реализиране на мира той получи Голямата Звезда на Йерусалим. За това заяви самият Младенов в профила си във фейсбук.

"Благодаря на него и на всички, с които през последните години работихме за тази огромна чест. За шест години сме имали отлични моменти на съдействие, имали сме и съществени разлики, само че постоянно сме преодолявали трудностите в името на мира ", разяснява той.

Името на Николай Младенов  Николай Младенов Николай Евтимов Младенов е определен за министър на външните работи от 41-ото Народно заседание на 27 е добре известно в Близкия изток и на Запад. За него се заприказва още веднъж в българските медии след отхвърли му да поеме ролята на делегат на международната организация за Либия следващата година заради "лични и фамилни аргументи ".

Вчера президентът Абас ме удостои с най-високия медал на палестинката власт — Голямата Звезда на Йерусалим. Благодаря...
Публикувахте от в 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР