Президентът на Олимпик Лион Жан-Мишел Ола се оттегли след повече

...
Президентът на Олимпик Лион Жан-Мишел Ола се оттегли след повече
Коментари Харесай

Eдна епоха за Лион приключи - президентът Жан-Мишел Ола се оттегли

Президентът на Олимпик Лион Жан-Мишел Ола се отдръпна след повече от три десетилетия на поста, оповестиха от френския клуб.

Вестник " Екип " посочи, че Ола е трябвало да остане президент още три години, само че новият американски притежател Джон Текстор възнамерява основни промени в структурата на клуба.

Ола ще остане почетен президент, оповестиха от Лион в публично изказване, добавяйки, че Текстор ще бъде краткотраен изпълнителен шеф, до момента в който не намерят нов.

" Искрено благодарим на господин Жан-Мишел Ола за неговия ангажимент и безрезервна отдаденост към Олимпик Лион в продължение на повече от три десетилетия, през което време са извоювани повече от 50 трофеи както за мъжкия, по този начин и за женския тим ", споделиха от клуба.
 Бивши звезди на Арсенал и Ливърпул донесоха невъобразим поврат на Лион, двама вкараха по четири Бивши звезди на Арсенал и Ливърпул донесоха невъобразим поврат на Лион, двама вкараха по четири
" Приоритетът на новия ръководител и основен изпълнителен шеф и на борда на шефовете ще бъде укрепването на позицията на Олимпик Лион на международната футболна сцена, в сходство с най-високите упоритости в неговата славна история ”, прибавят още от френския клуб. Ола е президент на Лион от далечната 1987 година.

Лион е седми в Лига 1 четири кръга преди края на шампионата, като нощес победи с свръхестествен поврат Монпелие с 5:4, откакто губеше с 1:4 до 60-ата минута.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР