Президентът на Обединените арабски емирства (ОАЕ) шейх Мохамед бин Зайед

...
Президентът на Обединените арабски емирства (ОАЕ) шейх Мохамед бин Зайед
Коментари Харесай

Президентът на ОАЕ заяви, че страната му затвърждава позицията си в космическия сектор


Президентът на Обединените арабски емирства (ОАЕ) шейх Мохамед бин Зайед Ал Нахаян удостовери, че ОАЕ продължава да затвърждава позицията си в галактическия бранш, съобщи осведомителната организация на ОАЕ – УАМ, представена от Българска телеграфна агенция.

Президентът посочи, че подготвените фрагменти на ОАЕ са в положение да доближат допустимо най-високо равнище в този бранш, който е една от жизненоважните сфери за обезпечаване на стабилно развиване, с помощта на забележителните стопански и научни благоприятни условия, които основава.

Шейх Ал Нахаян направи изказване през вчерашния ден в резиденцията си Каср Ал Бахр в наличието на шейх Хамдан бин Мохамед бин Рашид Ал Мактум, престолонаследник на Дубай, на банкет за водачите на интернационалните галактически организации, участващи в Космическия разговор в Абу Даби, който завърши през днешния ден (на 6 декември, бел. ред.).

“ОАЕ ще продължат да поддържат галактическия бранш и да приготвят националните си фрагменти до най-високи равнища, с цел да покачат конкурентоспособността на страната в този бранш, в съдействие с сътрудниците си от разнообразни елементи на света, и за общото богатство на човечеството като цяло ", сподели шейх Мохамед.

“Имаме доверие в народа на ОАЕ и залагаме на триумфа. Той има волята и упоритостта в региона на проучването на космоса да способства градивно, дружно с другите нации по света да обезпечат по-добро бъдеще за идните генерации “, добави шейх Мохамед.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР