Президентът на Обединените арабски емирства Мохамед бин Зайед Ал Нахаян

...
Президентът на Обединените арабски емирства Мохамед бин Зайед Ал Нахаян
Коментари Харесай

ОАЕ осигуряват лечение за 1000 палестински деца и техните семейства от Газа

Президентът на Обединените арабски емирства Мохамед бин Зайед Ал Нахаян подреди да се обезпечи здравно лекуване в лечебни заведения в страната на 1000 палестински деца от линията Газа, които ще бъдат съпроводени от своите фамилии. Инициативата е част от непрекъснатите старания на ОАЕ да даде помощ на нуждаещите се по целия свят., съобщи новинарската организация на ОАЕ - УАМ.

Външният министър на ОАЕ Абдула бин Зайед Ал Нахаян беседва по телефона с председателката на Международния комитет на Червения кръст (МКЧК) Миряна Сполярич.

Инициативата за приемане на деца от линията Газа и обезпечаването на здравно лекуване преди безвредното им завръщане вкъщи е продължение на непрекъснатите старания на ОАЕ да дават помощ на палестинския народ, най-много на децата, в отговор на тежките филантропични условия, пред които са изправени, съобщи Българска телеграфна агенция.

Шейх Абдула бин Зайед Ал Нахаян и Миряна Сполярич разискаха също обезпечаването на безвредно, гладко и дълготрайно даване на поддръжка и здравна помощ на мирните жители в Газа, както и нуждата от задействане на районните и интернационалните старания за усилване на филантропичната реакция в отговор на потребностите на засегнатите от актуалната рецесия.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР