Президентът на Ню Йорк Никс Стив Милс говори пред медиите

...
Президентът на Ню Йорк Никс Стив Милс говори пред медиите
Коментари Харесай

Президентът на Никс: Порзингис не искаше да бъде тук

Президентът на Ню Йорк Никс Стив Милс приказва пред медиите по отношение на светкавичната разлъка на нюйоркчани с Кристапс Порзингис. Милс бе безапелационен, че всичко се е случило вследствие на държанието и желанието на досегашната латвийска звезда на тима от “Медисън Скуеър Гаръдн”.

“Смятаме, че взехме вярното решение. Когато се опитваме да изградим нещо в дълготраен проект, няма по какъв начин да предложим макисмален контракт на състезател, който не желае да бъде тук. Не е правилно по отношение на нас като организация и по отношение на нашите фенове”, съобщи Милс.

Латвиецът е уведомил Милс и Скот Пери, който е общоприет управител на клуба, че “не желае да бъде част от отбора” на среща в четвъртък сутринта. Президентът прибавя още, че Никс са пробвали да създадат действия към трансфер на Антъни Дейвис, само че нещата по този начин и не са се получили, тъй като не е било ясно дали Порзингис е бил подготвен да отиде в Ню Орлиънс.

След договорката Никс имат над $70 милиона за заплати разполагаем през лятото, като по този начин ще могат да привлекат двама играчи с оптимални контракти. Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР