Президентът на Несебър Недялко Москов заяви, че Лудогорец е европейски

...
Президентът на Несебър Недялко Москов заяви, че Лудогорец е европейски
Коментари Харесай

Президентът на Несебър: Левскар съм, но признавам, че Лудогорец е европейски отбор по всички показатели

Президентът на Несебър Недялко Москов съобщи, че Лудогорец е европейски тим по всички индикатори - база, отбор и държание. 

Ето какво написа Москов: 

" Наслушах се и прочетох хиляди мнения срещу Лудогорец. Този тим през вчерашния ден се надиграваше с Рома на Мауриньо като еднакъв с еднакъв, надигра и смачка Бетис в Разград, победи и Рома. Вие сте застанали и плюете срещу него. Този клуб е в Европа и няма боязън от никой. Тръгва да се разиграва с всеки тим. Ние, вместо да се радваме, че имаме подобен Диамант в България, единствено плюем. Това е един европейски тим по всички индикатори: база, тим, държание и прочие Как не видях един техен началник да влезе да ни учи на футбол след 11-сет трофеи в България и 9-ет пъти в Шампионска лига, както и Лига Европа.

След голям брой направени изходящи прехвърляния за милиони и това е европейско… И аз съм Левскар, само че това е действителността. Хората са в Европа,а ние на компютрите и телефоните-само хейтваме. Тези хора докараха всички елитни тимове в България единствено за няколко годинн. Не видях от тях надменно държание,както е присъщи за множеството българи. Не го видях,защото са в Европа,не видях и да желаят оставки и да плюят някой. Защото те очевидно в действителност 07:00-00:00ч. Работят не като други, които споделят, че сякаш го вършат. Не видях, тъй като нямат време за такива неща, тъй като си гледат техните всеки ден! ", написа Москов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР