Президентът на Несебър Недялко Москов се включи в предаването на

...
Президентът на Несебър Недялко Москов се включи в предаването на
Коментари Харесай

Недялко Москов: Мястото на Несебър е във Втора лига

Президентът на Несебър Недялко Москов се включи в предаването на Sportal.bg Часът на Трета лига ”. Босът на отбора от Югоизтока съобщи, че съгласно него неговия тим, че не е за Първа лига, само че пък и не е за Трета, а мястото на състава би трябвало да е тъкмо във Втора лига.

“Отборът на Несебър не е за Трета лига, нито за Първа. Мястото му е тъкмо във Втора лига. Представяме се добре, само че мисля, че можем да покажем и по-добра игра и по-добро лице. Моите условия са огромни и постоянно си споделяме истината в очите. Щом те са моя тим значи те са най-хубавите в моите очи ”, сподели Москов.

Президентът съобщи, че е много удовлетворен от селекцията и от качествата на футболистите, с които разполагат и дефинира, че надали ще се вършат някакви огромни селекции, в случай че се потвърдят и в мачовете с огромните тимове, т.е. несъмнено ще се даде късмет на актуалната група футболисти.

Москов загатна, че не е наложително да се гони промоция през този сезон, като най-важното е тима да върви нагоре с развиването си. Накрая благодари на кмета на Несебър и на други благодатели на тима, поради които в клуба се подсигурява финансовата непоклатимост.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР