Президентът на най-популярната ММА верига в света UFC - Дейна

...
Президентът на най-популярната ММА верига в света UFC - Дейна
Коментари Харесай

Дейна Уайт бесен: От 18 години градя този спорт, част от съотборниците на Хабиб никога вече няма да се бият в UFC!

Президентът на най-популярната ММА верига в света UFC - Дейна Уайт разяснява и през днешния ден случилото се след края на конфликта за шампионския пояс на организацията в лека категория сред Хабиб Нурмагомедов и Конър Макгрегър.

Дагестанският войник победи, само че откакто бе предизвикан от представители на тима на ирландеца, прескочи клетката и се хвърли върху тях.

 ВИДЕО: Масовият пердах след успеха на Хабиб Нурмагомедов против Конър Макгрегър!
ВИДЕО: Масовият пердах след успеха на Хабиб Нурмагомедов против Конър Макгрегър!

За първи път в историята поясът не беше връчен на спечелилия

Последва същински безпорядък в " T-Mobile Arena " във Вегас, като обстановката едвам беше овладяна от локалните органи на реда.

" Кой можеше да чака, че Хабиб ще се хвърли като играч по паркур ? Още повече след победа за него в главната борба.

Неговият хонорар е замразен , само че не от мен, а от Комисията в Невада. Този на Конър към този момент му беше изплатен.

 Снимка 382350
Източник:

Бяхме на път да станем очевидци на нещо немислимо. Радвам се, че успяхме да изкараме от залата невредими двамата бойци и техните фамилии.

Отказах да дам пояса на Хабиб в осмоъгълника, тъй като просто щеше да завали дъжд от всевъзможни предмети по нас и всички към клетката. Не можех да позволи това.

Изчакваме решението на виновните органи по въпроса, по отношение на случилото се. Да, несъмнено, че UFC ще вземе своите лични ограничения и ще наложи наказания. Например, всички съотборници на Хабиб, разрешили си да се качат в осмоъгълника, в никакъв случай повече няма да се бият в организацията. Никога!

Предстои изясняване на детайлностите, само че аз от 18 години строя този спорт и в този момент ще ми бъде извънредно мъчно да обясня на всички, които занапред демонстрират интерес към смесените бойни изкуства, че това не е в основата на бойните спортове...

Нямам думи ".

 Дейна Уайт: Един Господ знае какво ще решат от Комисията в Невада...
Дейна Уайт: Един Господ знае какво ще решат от Комисията в Невада...

" Разочаровани сме от случилото се след мача "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР