Президентът на Наполи Аурелио де Лаурентис започва преговори с бившия

...
Президентът на Наполи Аурелио де Лаурентис започва преговори с бившия
Коментари Харесай

Де Лаурентис избира между двама за нов треньор на Наполи

Президентът на Наполи Аурелио де Лаурентис стартира договаряния с някогашния треньор на отбора Валтер Мадзари през днешния ден. Неаполитанците търсят заместител на Руди Гарсия, който се провали с гръм и тропот отпред на първенеца на Италия. В последния кръг Адзурите паднаха от Емполи вкъщи.

Според журналиста Джанлука ди Марцио президентът на Наполи е предложил седеммесечен контракт на Игор Тудор, който се е съгласил да поеме ролята след решението за уволняване на Гарсия. Френският треньор към този момент се е върнал в Ница, с цел да бъде с партньорката си и щерка им, въпреки публично да не е оповестено уволнението му.

" Провал, който преля чашата ": Главата на Руди Гарсия пада още през днешния ден, ясно е кой поема Наполи

Игор Тудор ще е новият треньор на неаполитанците

Де Лаурентис обаче към момента не е взел решение и през днешния ден ще се срещне с Мадзари, с цел да обсъдят концепцията за връщането на италианския стратег, който също е подготвен да подпише до края на сезона без клаузи за удължение на контракта.

Мадзари прекара четири години в Наполи от октомври 2009 година до май 2013 година, като води тима в 182 мача. През сезон 2011-12 година той завоюва Копа Италия в столицата на Кампания. Тудор към момента чака отговор от Де Лаурентис, който наподобява е изкушен от концепцията да си върне италианския треньор
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР